Tapahtuman oletuskuva

Tohtorina yliopiston ulkopuolella - urailta 1/3

19.9.2024 18:00

webinaari

Oletko tohtoritutkinnon suorittanut ja pohdit vaihtoehtojasi työurallesi? Vai harkitsetko vasta jatko-opintoja, mutta sinua pohdituttaa tutkinnon tuomat mahdollisuudet urallesi?  

Moni tohtorikoulutuksen suorittanut työskentelee yliopiston ulkopuolella. Tohtorina yliopiston ulkopuolella –urailtojen tavoitteena on avartaa tohtoritutkinnon suorittaneiden työmahdollisuuksien kenttää ja tuoda esille tohtoritutkinnon mukanaan tuomia etuja ja työelämätaitoja työmarkkinoilla. 

Tule kuulemaan tohtorien moninaisista urapoluista! Tilaisuudet ovat vuoropuhelumaisia ja voit myös esittää puhujille kysymyksiä.

Tilaisuuksien järjestäjinä toimivat yhteistyössä Loimu ry, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry ja Tohtoriverkosto ry.

Aika: YKAn organisoima tilaisuus to 19.9. klo 18-19. Kaikkien kolmen toteuttajaorganisaation jäsenet voivat osallistua kaikkiin tilaisuuksiin ilman paikkarajoitteita. 

Muut tapahtumapäivät ovat to 3.10. ja to 7.11., jälkimmäinen englanniksi.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 17.9.

Paikka: Zoom Meetings

Ohjelma

Illan vieraina VTT Vesa-Matti Lahti ja FT Elina Eskelä. Haastattelijana toimii ykalaisten uravalmentaja Anu Kaasalainen.  
 
VTT Vesa-Matti Lahti työskentelee johtavana asiantuntijana Sitran ennakointitiimissä. Hän on tehnyt väitöskirjansa ympäristösosiologian alalta. Ennen Sitraa hän on työskennellyt mm. Euroopan komission tutkimuspääosastossa, Suomen Akatemiassa ja toimittajana. Lisäksi hän on kirjoittanut ja/tai toimittanut useita tietokirjoja. 

FT Elina Eskelä on väitellyt kaupunkimaantieteestä 2015, minkä jälkeen hän on työskennellyt erilaisten kaupunkikehittämisprojektien parissa sekä Helsingin että Vantaan kaupungilla. Tällä hetkellä Eskelä työskentelee suunnittelupäällikkönä Helsingin kaupungilla kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla 

Lisätiedot: urapalvelut@loimu.fi

Ajankohta

Alkaa:   19.9.2024 18:00
Päättyy:   19.9.2024 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Loimu ry

09-6226850

urapalvelut@loimu.fi

www.loimu.fi