Tapahtuman oletuskuva

Microsoft 365 – parhaat ominaisuudet

8.10.2024 09:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n vuosilisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Kuvaus

Tiedätkö, mitä uutta Office-ohjelmat sisältävät? Uusi ohjelmaversio on päivitetty ja siitä saisi paljon irti, mutta uusia ominaisuuksia tai työtapoja ei opi itsestään. Tässä koulutuksessa opit Office-ohjelmien parhaat ominaisuudet!

Tavoite

Koulutuksessa käymme läpi Office 365 -työpöytäsovellusten parhaita ja tärkeimpiä ominaisuuksia. Tutustut uusimpiin tekoälypohjaisiin palveluihin: opit, kuinka automatiikka tekee asioita puolestamme ja kuinka voimme tehostaa työtä uusilla toiminnoilla. Lisäksi tutustut Office-palveluiden yhteiskäyttöominaisuuksiin, joiden kautta työn tehokkuutta ja sujuvuutta voidaan lisätä yhteisöllisesti.

Kenelle

Suosittelemme koulutusta kaikille, jotka ovat ottaneet käyttöön uuden Office-version ja haluavat tutustua sen ominaisuuksiin ja tehostaa työskentelyään. Osallistujilta toivomme aiemman Office-version perusteiden hallintaa.

Ohjelmaversio

Koulutus soveltuu Office 2016, 2019 ja Office 365 -työpöytäsovellusten käyttäjille sekä suurin osin myös Office 2013-käyttäjille.

Lue ilmoittautumisohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   8.10.2024 09:00
Päättyy:   8.10.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/