Tapahtuman oletuskuva

Windows 11 – tutustuminen uutuuksiin

8.10.2024 13:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

Onko Windows 11 uusi tuttavuus? Vai onko Windows 11 ollut käytössä jo, ja haluat tutustua toimintoihin, mitä päivitykset ovat siihen lisänneet. Windows 11 -käyttöjärjestelmä tarjoaa monia innovatiivisia ominaisuuksia, jotka voivat tehostaa työskentelyäsi ja parantaa käyttökokemustasi. Tässä kurssissa tutustumme syvällisesti Windows 11:n uusiin ominaisuuksiin ja niiden hyödyntämiseen päivittäisessä työskentelyssäsi.

Tavoite

Tämän kurssin tavoitteena on syventää ymmärrystäsi Windows 11 -käyttöliittymästä ja sen uusimmista toiminnoista. Opit hyödyntämään parhaita käytäntöjä ikkunoiden hallinnassa, tutustumaan uusiin sovelluksiin ja käyttämään uusimpia älykkäitä toimintoja, jotka tekevät käyttökokemuksesta sujuvamman ja tehokkaamman.

Kenelle

Kurssi on suunnattu niille, jotka tuntevat jo aiemman Windows-käyttöjärjestelmän perusteet ja haluavat oppia hyödyntämään uusinta Windows 11 -versiota, tai kaikille, jotka ovat kiinnostuneet näkemään mitä uutta Windows 11:sta on päivityksissä tullut.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytetään sen hetken uusinta Windows 11 -versiota.

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   8.10.2024 13:00
Päättyy:   8.10.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/