Tapahtuman oletuskuva

PowerPoint 5 – vaikuttavat esitykset

11.6.2024 13:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n vuosilisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

Esityksen tarkoituksena on helpottaa viestin perillemenoa ja tehdä viestistä mahdollisimman ymmärrettävä. Tässä PowerPoint on hyvä apuväline – oikein käytettynä. Hyvätasoisia ja erinomaisia esityksiä voi toteuttaa kymmenillä eri tavoilla, mutta millainen on hyvä PowerPoint -esitys? Osaanko tehdä asiaani tukevan diaesityksen? Entä millainen on hyvä dia? Tuttuja kysymyksiä, jotka risteilevät kaikkien satunnaisten ja kokeneempienkin PowerPoint -käyttäjien mielessä.

Tavoite

Tässä koulutuksessa tarkastellaan PowerPoint-esityksen rakentamista ja suunnittelua viestinnän näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on antaa toimintamalli hyvän ja mielenkiintoisen esityksen rakentamiseksi.

Kenelle

Tämä tehotreeni sopii kaikille, jotka jo aktiivisesti käyttävät PowerPointia ja haluavat tehdä esityksistään vieläkin parempia.

Ohjelmaversio

Koulutus soveltuu PowerPoint 2010 tai uudempien Windows-versioiden käyttäjille tai PowerPoint 2016 tai uudempien Mac-versioiden käyttäjille. Koulutuksessa käytetään sen hetken uusinta PowerPoint-sovellusta.

Lue ilmoittautumisohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   11.6.2024 13:00
Päättyy:   11.6.2024 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/