Tapahtuman oletuskuva

Projektinhallinta 6 – projektien johtaminen ja tiimin kehittäminen

6.11.2024 09:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

“Projektien johtaminen ja tiimin kehittäminen” on kattava koulutus, joka on suunnattu projektipäälliköille, tiiminvetäjille ja kaikille projektityötä tekeville henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan tehokkaassa projektinhallinnassa ja tiimien dynaamisessa kehittämisessä. Kurssi tarjoaa perusteellisen ymmärryksen siitä, miten erinomainen projektijohtaminen ja tiimin kehittäminen voivat kulkea käsi kädessä, edistäen projektien menestystä ja tiimin hyvinvointia.

Tavoite

Kurssin päätavoitteena on antaa osallistujille syvälliset tiedot ja käytännön taidot, jotka ovat tarpeen projektien tehokkaaseen johtamiseen ja tiimien kehittämiseen nykypäivän nopeasti muuttuvassa työympäristössä. Koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät tiimin dynamiikan eri vaiheet, osaavat soveltaa erilaisia motivointi- ja johtamistekniikoita, sekä kykenevät ratkaisemaan tiimissä esiintyviä konflikteja ja delegoimaan tehtäviä tehokkaasti.

Kenelle

Kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää taitojaan projektinhallinnassa.

Edellytämme osallistujan hallitsevan projektinhallinnan perusteet. Tutustu koulutukseen Projektinhallinta: 1 perustaso – perusteet.

Ohjelmaversio

Koulutus ei edellytä mitään tiettyä ohjelmistoversiota.

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   6.11.2024 09:00
Päättyy:   6.11.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/