Tapahtuman oletuskuva

Oivalla osaamisesi -työpaja tohtoreille

27.9.2023 14:00

webinaari

Tohtoritutkinnon suorittamisen jälkeen ja akateemisella uralla ollessa voi oman osaamisensa kanssa joutua hukkaan.

Akateemisella polulla tulee varmasti vastaan aiheeseen syvemmin perehtyneitä tai enemmän julkaisuja aikaansaaneita tutkijoita. Kilpailu tutkimusrahoituksesta korostaa oman tutkimusaiheen ja lähestymistavan ainutlaatuisuuden merkitystä ja kohdistaa huomion niihin. Mikä silloin itse tutkija osaa, mikä olisi tärkeää tutkimusuran kannalta?

Entäpä jos suuntaisikin yliopistolta muualle työhön? Onko omalla tutkimusprojektilla ja tutkimusaiheeseen liittyvällä osaamisella silloin mitään merkitystä? Miten voisin tutkimusmaailmasta tulevana menestyä rekrytoinneissa? Millaista osaamista arvostetaan tutkimusmaailmassa ja sen ulkopuolella?

Työpajassa lähestytään tutkijoiden osaamista käytännönläheisesti ja yhteisten pohdintojen kautta. Työpajaan osallistuneet saavat koottua omaa osaamistaan sanoituksiksi, joita pystyy hyödyntämään sekä akatemiassa että sen ulkopuolella.

Kohderyhmä: Tohtoritutkinnon suorittaneet ja akateemisella urapolulla olevat Loimun jäsenet, jotka pohtivat akateemisen uran ja muun uran vaihtoehtoja.

Valmentaja: urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen, Loimu

Hinta: Valmennus on ilmainen Loimun jäsenille.

Työpaja järjestetään yhteistyössä Tohtoriverkoston ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKAn kanssa. Työpajaan osallistujamäärä maksimissaan 21. 

Toinen vastaava työpaja järjestetään 15.11., ilmoittaudu siihen, mikäli tämä tilaisuus on täynnä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

27.9.2023 14:00

Päättyy:  

27.9.2023 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Loimu ry

09-6226850

urapalvelut@loimu.fi

www.loimu.fi