Tapahtuman oletuskuva

10 oppia johtamisesta: kompastuskivistä oivalluksiin

3.4.2024 18:00

webinaari

Astu Helene Auramon kenkiin ja kohtaa ne kompastuskivet ja oivallukset, jotka ovat muovanneet hänet johtajaksi, joka hän on tänään. Ota mukaasi 10 timanttista oppia, jotka voivat valaista ja inspiroida omaa johtamisen polkuasi.

Johtajuus on matka, joka koostuu sekä menestyksestä että kompastuskivistä. Yrittäjänä, perustajana ja hallituksen jäsenenä monissa innovatiivisissa yrityksissä Helene Auramo on kohdannut haasteita, jotka ovat haastaneet hänen johtajuustaitojaan ja muovanneet hänen johtamisfilosofiaansa.
Helene jakaa tässä webinaarissa 10 tärkeintä oppiaan johtamisesta, jotka hän on saavuttanut monipuolisen uransa aikana. Hän avaa näkemyksiään joustavuudesta, tehokkuudesta ja itsetuntemuksen merkityksestä johtajana.
Tule mukaan kuulemaan konkreettisia esimerkkejä ja oivalluksia, jotka voivat muuttaa tapaasi johtaa ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa.

Webinaari kuuluu Johtaminen - Johtajan sydän ja taito -sarjaan. Johtaminen ei ole pelkkää suunnitelmien laadintaa tai käskyjen jakamista. Se on syvää ymmärrystä ihmisistä, heidän motivaatioistaan ja tunteistaan. Jokainen johtaja on oman polkunsa kulkija, mutta tietyt opit ja taidot ovat yhteisiä kaikille menestyville johtajille. Sukella kanssamme johtamisen monimuotoiseen maailmaan, ja paljasta johtajuutesi todellinen potentiaali.

Kouluttaja Helene Auramo

Helene Auramo on monipuolinen ja kokenut johtaja, Vuoden Nuori Hallitustekijä 2022 ja yksi Slushin ja Indiedaysin perustajista. Hän on ollut aktiivinen toimija suomalaisessa startup-yhteisössä. Hänen kynästään on syntynyt useita kolumneja Talouselämässä ja hän juontaa työelämään keskittyvää podia "Pomojen suusta" Anu Ubaudin kanssa. Lisäksi hän on ollut ehdolla eduskuntavaaleissa, pyrkien edistämään yrittäjyyttä, ilmastonmuutosta ja tasa-arvoa. Helene on paitsi koulutettu Harvardissa hallitustyöhön, myös intohimoinen growth coach ja health coach. Tällä hetkellä hän on mukana luotsaamassa Prönöä, alustaa joka auttaa yrityksiä löytämään oikeat osaajat. 

 

 

Ilmoittaudu

Ajankohta

Alkaa:  

3.4.2024 18:00

Päättyy:  

3.4.2024 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

UP Partners

www.urapalvelut.fi/loimu