Tapahtuman oletuskuva

Ratkaisukeskeinen johtaminen: ongelmista mahdollisuuksiin

29.5.2024 18:00

webinaari

Ongelmia on aina, mutta niiden käsittely ratkaisee menestyykö tiimisi. Kehitä ratkaisukeskeisiä taitojasi, opi ohjaamaan tiimiäsi kohti ratkaisuja ja nauti nähdessäsi, kuinka ongelmat muuttuvat mahdollisuuksiksi.

Webinaari kuuluu Johtaminen - Johtajan sydän ja taito -sarjaan. Johtaminen ei ole pelkkää suunnitelmien laadintaa tai käskyjen jakamista. Se on syvää ymmärrystä ihmisistä, heidän motivaatioistaan ja tunteistaan. Jokainen johtaja on oman polkunsa kulkija, mutta tietyt opit ja taidot ovat yhteisiä kaikille menestyville johtajille. Sukella kanssamme johtamisen monimuotoiseen maailmaan, ja paljasta johtajuutesi todellinen potentiaali.

puhuja_mattihenttinen.jpg

Kouluttaja Matti Henttinen

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.
Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

 

 

Ilmoittaudu

Ajankohta

Alkaa:   29.5.2024 18:00
Päättyy:   29.5.2024 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

UP Partners

www.urapalvelut.fi/loimu