Tapahtuman oletuskuva

Somen kuvamateriaalin luominen tekoälyllä

5.11.2024 13:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Sosiaalinen media on visuaalinen paikka. Tässä koulutuksessa tutustumme työkaluihin, joiden avulla pystyt luomaan visuaalista sisältöä someen helposti ja kuvittaa kanavasi Instagramista LinkedIniin!

Tavoite

Tutki tekoälyn mahdollisuuksia luoda ainutlaatuista kuvamateriaalia sosiaaliseen mediaan! Tämä kurssi esittelee parhaat AI-sovellukset, opettaa tyylien käyttöä ja auttaa löytämään brändillesi sopivan visuaalisen ilmeen. Koulutus tutustuttaa erilaisiin tekoälysovelluksiin kuvien luomisessa ja niiden erityispiirteisiin, opastaa ilmaisten ja maksullisten työkalujen valinnassa ja kehittää taitoja tyylien soveltamisessa ja brändin visuaalisen ilmeen saamisessa tekoälyn tekemiin kuviin.

Kenelle

Kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia luomaan visuaalista sisältöä sosiaaliseen mediaan. Se sopii esimerkiksi markkinoijille, graafisille suunnittelijoille, sisällöntuottajille ja kaikille, jotka haluavat tutustua tekoälyn käyttöön kuvamateriaalin luomisessa.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytetään pilvipohjaisia tekoälysovelluksia, eikä koulutus vaadi minkään tietyn sovelluksen asentamista.

 

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

 

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   5.11.2024 13:00
Päättyy:   5.11.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/