Tapahtuman oletuskuva

Hyvä pomo, paha pomo: mitä alaisesi todella toivovat sinulta?

16.10.2024 18:00

webinaari

Mikä erottaa rakastetut pomot niistä, jotka aiheuttavat turhautumista? Tutustu Tapio Aaltosen ja Pauli Juutin tutkimuksen pohjalta alaistesi toiveisiin ja opettele välttämään yleiset johtamisen kompastuskivet.

Webinaari kuuluu Johtaminen - Johtajan sydän ja taito -sarjaan. Johtaminen ei ole pelkkää suunnitelmien laadintaa tai käskyjen jakamista. Se on syvää ymmärrystä ihmisistä, heidän motivaatioistaan ja tunteistaan. Jokainen johtaja on oman polkunsa kulkija, mutta tietyt opit ja taidot ovat yhteisiä kaikille menestyville johtajille. Sukella kanssamme johtamisen monimuotoiseen maailmaan, ja paljasta johtajuutesi todellinen potentiaali.

puhuja_tapioaaltonen.jpg

Kouluttaja Tapio Aaltonen

Tapio Aaltonen on teologi ja yrittäjä, joka on viimeiset 20 vuotta kouluttanut ja valmentanut johtajia ja työyhteisöjä. Hänelle arvot, etiikka ja kutsumus ovat teemoina olleet kantavia läpi uran ja näiden avulla hän auttaa ihmisiä löytämään itsensä ja oman johtajuutensa. Tapsa on myös kirjoittaja, jolta on julkaistu monia teoksia, jotka puhuttelevat ja herättelevät lukijansa ajatuksia vielä pitkään lukuhetken päättymisen jälkeen.

 

 

Ilmoittaudu

Ajankohta

Alkaa:   16.10.2024 18:00
Päättyy:   16.10.2024 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

UP Partners

www.urapalvelut.fi/loimu