Tapahtuman oletuskuva

Rekryboosteri

25.9.2023 09:00

verkkoalusta

Tehosta työnhakuasi verkossa vertaisryhmän avulla

Rekryboosteri on kuuden viikon aktiivinen työnhakuohjelma, jossa vuorottelevat vertaistapaamiset ja -työpajat, uravalmentajan ohjaamat tapaamiset sekä itsenäinen työskentely. Omassa pienryhmässäsi saat käytännön vinkkejä oman työnhaun edistämiseen ja työnhaun dokumenttien hiomiseen.

Kokenut uravalmentaja Pauliina Taipalus on taustatukena tsemppaamassa sinua ja vertaisryhmääsi työnhaussa koko matkan ajan. Ryhmäsi avulla saat varmasti uutta intoa työnhaun kiemuroihin.

Rekryboosteri on seitsemän akavalaisen ammattiliiton erityispalvelu sinulle ja sisältyy jäsenmaksuusi. Voit tulla mukaan mistä päin maailmaa tahansa.

Palautetta ryhmiin osallistuneilta:

”Sain päivitettyä työnhaun dokumenttini, hyviä vinkkejä erilaisista tavoista hakea työtä (tämä mullisti aiemman käsitykseni) ja verkostooni uusia mahtavia ihmisiä.”

 ”Hyvin suunniteltu kokonaisuus. Hyvät teemat ja viikko-ohjelma. Milloinkaan ei tuntunut aiheet turhilta vaan olivat mielenkiintoisia ja tarpeellisia.”

”Vertaistuki oli parasta. Sai uusia vinkkejä ja näkökulmia. Tapaamiset ja tehtävät toivat hyvää rytmitystä viikkoon. Rikkaus oli, että ryhmäläiset olivat eri aloilta.”

 

 

Ilmoittaudu

Ajankohta

Alkaa:   25.9.2023 09:00
Päättyy:   3.11.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkkoalusta


Lisätiedot

Rekryboosteri

https://rekryboosteri.fi/