Tapahtuman oletuskuva

Projektinhallinta 5 – projektien arviointi ja oppiminen

5.9.2024 09:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

“Projektien arviointi ja oppiminen” on syvällinen koulutus, joka keskittyy projektien systemaattiseen tarkasteluun ja siitä oppimiseen projektin päättyessä. Kurssi on suunniteltu tarjoamaan projektipäälliköille, tiiminvetäjille ja projektin jäsenille kattavan ymmärryksen siitä, kuinka projektien arviointi ja siitä oppiminen ovat kriittisiä tekijöitä organisaation jatkuvassa kehityksessä ja menestyksessä.

Tavoite

Kurssin aikana osallistujat perehtyvät siihen, kuinka tehokkaasti toteuttaa projektin jälkiarviointeja, tunnistaa onnistumiset ja alueet, joilla on parantamisen varaa. Käymme läpi, miten kerätä ja analysoida tietoja, miten jakaa opitut asiat organisaation sisällä ja miten soveltaa näitä oppeja tulevissa projekteissa.

Kenelle

Kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää taitojaan projektinhallinnassa.

Edellytämme osallistujan hallitsevan projektinhallinnan perusteet. Tutustu koulutukseen Projektinhallinta: 1 perustaso – perusteet.

Ohjelmaversio

Koulutus ei edellytä mitään tiettyä ohjelmistoversiota.

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   5.9.2024 09:00
Päättyy:   5.9.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/