Tapahtuman oletuskuva

Yrittäjän peruspaketti: Mainonta ja markkinointi

7.5.2024 15:00

webinaari

Koulutuksen kuvaus

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaiset markkinoinnin ja mainonnan trendit sekä pohtimaan yhdessä digitaalisen maailman mahdollisuuksia huomioiden sote-alan etiikan ja vastuun. Käymme läpi myös markkinoinnin kanavia ja toimiviksi osoittautuneita tapoja tuottaa markkinointia tämän päivän asiakkaalle.

Tule inspiroitumaan ja hakemaan uutta intoa markkinointiin!

Kouluttaja
Veera Matilainen on palvelumuotoilija, yrityskehittäjä, tuotteistaja, digitaalisen markkinoinnin sekä kaupallistamisen asiantuntija, valmentaja ja mentori Tradenomi, JET (Johtamisen erikoisammattitutkinto), TKEAT (Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto).

Veeralla on laaja kokemus PK-yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on toiminut esimiestehtävissä ja kehittäjänä kasvavissa yrityksissä ja myöhemmin kehittänyt yrittäjänä laajasti eri alojen liiketoimintaa.

Veera on tuotteistamisen ja kaupallistamisen ammattilainen. Takana on jo satoja yrityksiä ja tuhansia yrittäjiä tuotteistamisen, kaupallistamisen, palvelumuotoilun ja digitaalisen markkinoinnin saralla. Veeran palautteet ovat erittäin hyviä ja hän on suosittu valmentaja sekä yhteistyökumppani näillä osa-alueilla.

Kenelle

Mukaan voit tulla, olit sitten vasta yrityksen perustamista suunnitteleva, tai jo pitkään yrittäjänä toiminut. Webinaari tallennetaan, ja tulee katsottavaksi myöhemmin.

Hinta
Webinaari on maksuton.

Osallistuminen

Saat linkin Teamsiin, kun ilmoittaudut koulutukseen.

Webinaarisarja

Webinaari on osa kevään 2024 sote-yrittäjille suunnattua webinaarisarjaa, jonka järjestävät Akavalaiset yrittäjät AKY:n sote-liitot (Psykologiliitto, Puheterapeuttiliitto, Toimintaterapeuttiliitto ja Suomen Fysioterapeutit). Webinaarisarjassa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki olennaiset tiedot, mitä sote-yrityksen pyörittämisessä tarvitset. Webinaareihin ovat tervetulleita myös muun alan yrittäjät. 

Webinaarisarjaa täydennetään myöhemmin jatkokoulutuksilla. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   7.5.2024 15:00
Päättyy:   7.5.2024 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

AKY – Akavalaiset yrittäjät

(09) 2291 2206

Martti Kivioja, pääsihteeri

https://aky.fi