Tapahtuman oletuskuva

Forms – kyselyt ja tiedon keruu

20.8.2024 09:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

Tarvitsetko kyselyn työkavereille tai asiakkaille? Haluatko luoda monipuolisia lomakkeita ja analysoida niiden tuloksia nopeasti tai yksityiskohtaisemmin Excelillä? Ehkä haluat saada esittää kysymyksiä tilaisuuden osallistujille tilaisuuden aikana ja saada vastaukset näkyville heti. Microsoft 365 Forms on erittäin näppärä työkalu juuri näihin.

Tavoite

Koulutuksen jälkeen osaat rakentaa Forms-lomakkeita, jakaa niitä organisaation sisällä ja ulkopuolella sekä analysoida tuloksia Excelissä. Osaat rakentaa lomakkeen jonka vastaanottajat täyttävät itsenäisesti tai tilaisuuden aikana heti. Opit myös rakentamaan monipuolisia ja haarautuvia lomakkeita, muokkaamaan niiden ulkoasun organisaatiosi vaatimuksiin, esittämään kyselyt tilaisuudessa (tai etänä), sekä tekemään yhteistyötä lomakkeiden kanssa.

Kenelle

Koulutus soveltuu kenelle tahansa, joka haluaa oppia luomaan kyselylomakkeita eri käyttötarkoituksiin. Osallistujalta ei edellytetä aiempaa osaamista.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytetään Microsoft 365 Formsin uusinta versiota selaimen kautta.

 

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   20.8.2024 09:00
Päättyy:   20.8.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/