Tapahtuman oletuskuva

Python – perusteet

15.10.2024 09:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

Python on yksi maailman suosituimmista ohjelmointikielistä ja se sopii erinomaisesti mm. Verkkosivujen ohjelmointikieleksi sekä tiedon analysointiin ja esittämiseen. Tässä koulutuksessa lähdemme liikkeelle aivan perusasioista etkä tarvitse aiempaa kokemusta. Runsaiden harjoitusten avulla opit hahmottamaan Pythonin monipuolisuuden ohjelmointikielenä.

Tavoite

Opit hyödyntämään Python-kieltä erityisesti datan analysoinnissa ja esittämisessä. Koulutuksen jälkeen tunnet kielen perussyntaksin sekä osaat käyttää kirjastoja, joita tarvitaan datan analysoinnissa ja esittämisessä. Kurssilla opit mm. miten Excel-dataa voi analysoida Pythonilla ja tiedosta voi luoda monipuolisia kaavioita.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia ohjelmoimaan Python-kielellä ja haluavat esimerkiksi analysoida suuria tietomääriä ja luoda tiedoista kaavioita.

Lue ilmoittautumisohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

 

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   15.10.2024 09:00
Päättyy:   16.10.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/