Tapahtuman oletuskuva

Teams – tehtävienhallinta tiimityössä

13.8.2024 09:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

Tässä koulutuksessa keskitymme hyödyntämään Microsoft Teamsia tehtävienhallinnan keskuksena, joka mahdollistaa tiiviin yhteistyön tiimien välillä. Käymme läpi, miten Teamsin avulla voidaan organisoida, hallita ja suorittaa tehtäviä yhdessä käyttäen hyväksi Microsoft Planneria ja To Do -sovelluksia.

Tavoite

Koulutuksen jälkeen osallistujat osaavat käyttää Teamsia tehtävienhallinnan keskuksena yhteistyön tehostamiseksi. He tuntevat parhaat käytännöt tehtävien organisointiin ja hallintaan Teamsissa, sekä ymmärtävät, miten Planner ja To Do integroituvat Teamsiin ja miten niitä käytetään tehokkaasti yhteistyössä.

Kenelle

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia käyttämään Teamsia tehtävienhallinnassa ja tehostaa yhteistyötä tiimiensä kanssa. Aiempi kokemus Plannerista tai To Dosta ei ole välttämätön. Osallistujalta toivotaan Teamsin perusteiden hallintaa.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytetään Teamsin, Plannerin ja ToDo:n uusimpia versioita, koulutus soveltuu Windows- tai Mac-sovellusten tai selaimen kautta sovelluksia käyttäville käyttäjille

 

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   13.8.2024 09:00
Päättyy:   13.8.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/