Tapahtuman oletuskuva

Miten rekrytoijat etsivät osaajia LinkedInistä

7.3.2024 15:30

webinaari

Tässä webinaarissa näytetään konkreettisesti aitojen esimerkkien kautta, miten rekrytoijat etsivät osaajia LinkedInistä.

Koulutuksen tarkoituksena on havainnollistaa, miten LinkedIn-hakukone toimii ja opettaa osallistujat muokkaamaan profiilinsa tavalla, joka nostaa heidän profiilinsa mahdollisimman korkealle rekrytoijien hakutuloksissa heidän etsiessään osaajia. 

Kouluttaja

Kouluttaja Hannu Pellillä on kuuden vuoden työkokemus rekrytoinneista. Rekrytointiuralla LinkedIn on ollut hänelle tärkeä työväline toimeksiantojen täyttämiseen, ja Pelli on auttanut yrityksiä työllistämään reilusti yli 100 henkilöä LinkedInin kautta. Nykyisessä työpaikassa jopa 70 prosenttiin toimeksiannoista löydetään osaajat LinkedInin kautta.

Kenelle: Koulutus on erityisen hyödyllinen kaikille aktiivisille tai passiivisille työnhakijoille.

Webinaarin Zoom-lähetyksen toteuttaa yhteistyökumppanimme Akavan Erityisalat, joka toivottaa myös Optimumin väen tervetulleeksi tähän webinaariin. 

Mikäli et ole Akavan Erityisalojen jäsen, valitse ilmoittautuessasi valikosta “En ole Akavan Erityisalojen jäsen” (valikon vaihtoehdoissa alimpana). Huomaathan, että tästä webinaarista ei ole tulossa tallennetta Optimumin sivustolle. 

Ilmoittaudu

Ajankohta

Alkaa:  

7.3.2024 15:30

Päättyy:  

7.3.2024 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Optimum - PSOTTY ry

info@optimumweb.fi

Isokatu 28 TO 7, 90100 Oulu