Tapahtuman oletuskuva

Midjourney – parhaat tekoälykuvat

6.11.2024 09:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tekoälykuvien tekoon on useita erilaisia sovelluksia, mutta Midjourneytä pidetään niistä parhaana ja hyvästä syystä. Tässä koulutuksessa opit käyttämään sitä tehokkaasti ja luomaan valokuvamaisia kuvia tai upeaa taidetta tekoälyllä.

Tavoite

Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijoille perustiedot ja taidot Midjourneyn käytöstä kuvien generointiin. Opiskelijat oppivat käyttämään erilaisia parametreja, muokkaamaan kuvia ja ymmärtämään palvelun hintarakenteen.

Kenelle

Kurssi on tarkoitettu kaikille käyttäjille, jotka haluavat tutustua kuvien generointiin tekoälyllä, koulutus sopii esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuottajille, esitysgrafiikkaa tekeville, graafisille suunnittelijoille, taiteilijoille, markkinoijille ja kaikille muillekin, jotka ovat kiinnostuneita kuvien generoinnista. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta Midjourneysta.

Ohjelmaversio

Kurssilla käytetään Midjourneyn viimeisintä versiota. Sovelluksen käyttö esitellään Discordin kautta, mutta myös nettisivujen kautta heti kun Midjourneyn www-käyttöliittymä on saatavilla. Kurssi soveltuu myös aiemmille versioille.

 

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

 

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   6.11.2024 09:00
Päättyy:   6.11.2024 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/