Tapahtuman oletuskuva

Projektinhallinta 7 – teknologian rooli projektinhallinnassa

6.11.2024 13:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

“Teknologian rooli projektinhallinnassa” on dynaaminen koulutuskurssi, joka on suunniteltu nykyaikaisten projektipäälliköiden, tiimien jäsenten ja IT-ammattilaisten tarpeisiin, jotka pyrkivät hyödyntämään teknologiaa projektinhallinnan tehostamisessa. Kurssi tarjoaa yleiskatsauksen siitä, miten erilaiset teknologiatyökalut, alustat ja järjestelmät voivat tukea projektien suunnittelua, toteutusta, seurantaa ja arviointia.

Tavoite

Kurssin ensisijaisena tavoitteena on antaa osallistujille syvällinen ymmärrys ja käytännön taidot siitä, miten teknologia voidaan integroida projektinhallinnan eri osa-alueisiin parantamaan tehokkuutta, kommunikaatiota ja yhteistyötä projektitiimeissä. Osallistujat oppivat tunnistamaan oikeat työkalut ja teknologiat erilaisiin projektinhallinnan tarpeisiin ja oppivat, miten näitä välineitä voidaan käyttää strategisesti projektien onnistumisen maksimoimiseksi.

Kenelle

Kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää taitojaan projektinhallinnassa.

Edellytämme osallistujan hallitsevan projektinhallinnan perusteet. Tutustu koulutukseen Projektinhallinta: 1 perustaso – perusteet.

Ohjelmaversio

Koulutus ei edellytä mitään tiettyä ohjelmistoversiota.

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   6.11.2024 13:00
Päättyy:   6.11.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/