Tapahtuman oletuskuva

Yrityksen perustaminen tai yritysmuodon vaihto

17.4.2024 15:00

webinaari

Sote-yrittäjän peruspaketti: yrityksen perustaminen tai yritysmuodon vaihto

Kuvaus

Suunnitteletko yrityksen perustamista, tai oletko toiminimiyrittäjä, mutta suunnittelet yritysmuodon vaihtamista osakeyhtiöksi? Tässä koulutuksessa käymme läpi ensin yrityksen (tmi) perustamisen vaiheet, ja loppuosa koulutuksesta (n. 30 minuuttia) on omistettu osakeyhtiön perustamiselle. Voit liittyä koulutukseen siis myös myöhemmin.

Kouluttaja

Webinaarin asiantuntijana toimii Sami Lukkarinen (lakimies, OTM). Sami on neuvonut, ohjannut ja kouluttanut sote-yrittäjiä jo yli 15 vuotta yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen liittyvissä asioissa. Samin käytännönläheisillä opeilla pääset varmasti eteenpäin!

Kenelle

Mukaan voit tulla, olit sitten vasta yrityksen perustamista suunnitteleva, tai jo pitkään yrittäjänä toiminut. Webinaarit tallennetaan, ja tulevat katsottavaksi myöhemmin.

Hinta
Webinaari on maksuton.

Osallistuminen
Saat linkin teamsiin, kun ilmoittaudut koulutukseen.

Webinaarisarja

Webinaari on osa kevään 2024 sote-yrittäjille suunnattua webinaarisarjaa, jonka järjestävät Akavalaiset yrittäjät AKY:n sote-liitot (Psykologiliitto, Puheterapeuttiliitto, Toimintaterapeuttiliitto ja Suomen Fysioterapeutit). Webinaarisarjassa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki olennaiset tiedot, mitä sote-yrityksen pyörittämisessä tarvitset. Webinaareihin ovat tervetulleita myös muun alan yrittäjät. 

Webinaarisarjaa täydennetään myöhemmin jatkokoulutuksilla. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

17.4.2024 15:00

Päättyy:  

17.4.2024 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

AKY – Akavalaiset yrittäjät

(09) 2291 2206

Martti Kivioja, pääsihteeri

https://aky.fi