Tapahtuman oletuskuva

TikTok 2 – mainostus ja markkinointi

6.6.2024 13:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n vuosilisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

TikTok mahdollistaa monipuolisen mainostamisen ja mainoskampanjat. Voit mainostaa esimerkiksi verkkokauppaasi, markkinoida yritystäsi tai kasvattaa kanavasi seuraajamääriä. Tule mukaan tutustumaan mainosten luomiseen ja mainostyökaluihin TikTokissa!

Kuvaus

Koulutuksen jälkeen osaat ottaa TikTokin mainostyökalut käyttöön niin älypuhelimen kun tietokoneen kautta, sekä osaat hyödyntää erilaisia mainoskampanjoita ja seurata niiden saavuttamia tavoitteita.

Kenelle

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia käyttämään TikTokin mainostustoimintoja. Se sopii erityisesti markkinoinnissa työskenteleville henkilöille, jotka tahtovat lisätä TikTokin mukaan markkinointityökaluihinsa. Osallistujilta toivotaan TikTok peruskäytön hallintaa, suosittelemme ensin käymään koulutuksemme TikTok – Yritys- tai organisaatiokäyttö ja sisällöntuotanto.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytetään TikTokin mobiilisovellusta ja verkkosivuja, käytössä on aina koulutushetken uusin versio niistä.

Lue ilmoittautumisohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   6.6.2024 13:00
Päättyy:   6.6.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/