Tapahtuman oletuskuva

Excel Script – rutiinien automatisointi

10.10.2024 09:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

Excel Script on Microsoftin työkalu, joka mahdollistaa käyttäjien automatisoida monia tehtäviä Excelissä. Excel Script on kielenä samankaltainen kuin Office Script, mutta se on optimoitu Excelissä toimivaksi. Excel Scriptillä voi automatisoida monia erilaisia toistuvia tehtäviä Microsoft Excelissä ja siten vähentää manuaalisen työn määrää.

Tavoite

Tämä koulutus voi säästää sinulta uskomattoman paljon aikaa Excelin rutiinitoimintojen suorittamisessa! Käytyäsi koulutuksen osaat Excelin komentosarjojen eli scriptien avulla automatisoida päivittäisiä tehtäväsi ja rutiinejasi Excelissä tehokkaasti (korvaamalla VBA-kieliset makrot) – sekä Excelin verkko- että työpöytäversioissa!

Kenelle

Koulutus sopii kaikille, jotka työskentelevät Excelin parissa ja haluavat automatisoida rutiininomaisia töitä Excelissä. Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista.

Ohjelmaversio

Tämä koulutus soveltuu Excelin Microsoft 365 ja Excel 2019 -versioille.

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   10.10.2024 09:00
Päättyy:   10.10.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/