Tapahtuman oletuskuva

Microsoft 365 Copilot – Word tekstinkäsittely tekoälyllä

10.10.2024 14:15

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Opi käyttämään Copilot-tekoälyä kirjoittamisen apuna Wordissa! Tekoäly mullistaa kirjoittamisen ja tekstinkäsittelyn ja tekee tekstin tuottamisesta vaivatonta!

Tavoite

Kurssi keskittyy tekoälyn hyödyntämiseen kirjoittamisessa, tekstin parantelussa ja dokumentin muotoilussa. Kurssin tavoitteena on opettaa osallistujille, kuinka käyttää tekoälyä tekstin tuottamisessa ja muotoilussa, sekä miten parantaa ja selkeyttää tekstiä tekoälyllä. Opit myös miten muotoilla dokumentteja tekoälyn avulla.

Kenelle

Kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyä Word-dokumenttien luomisessa ja muokkaamisessa, olivatpa he opiskelijoita, ammattilaisia tai harrastajia. Osallistujilla tulisi olla perustiedot Wordin käytöstä.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytetään Wordin uusinta 365-versiota selaimen kautta tai tietokoneen sovelluksena. Koulutus ei sovellu aiemmille Wordin versioille. Huomaa, että tekoälyn käyttö Office-sovelluksissa edellyttää Microsoft 365 Copilot-tilauksen.

 

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

 

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   10.10.2024 14:15
Päättyy:   10.10.2024 15:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/