Tapahtuman oletuskuva

OneNote – muistiinpanot yksin ja yhteistyössä

13.8.2024 13:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

Muistiinpanojen teko on nykytyössä erittäin tärkeää: meillä on jatkuvasti enemmän ja enemmän asioita muistettavana, mutta muistikapasiteettimme ei lisäänny. Jos muistiinpanoja ei tee, voi varautua siihen, että mielessä olevat asiat unohtuvat tai palaavat mieleen silloin kun pitäisi rentoutua. OneNote on erittäin näppärä muistiinpanosovellus omiin tai tiimin yhteisiin muistiinpanoihin.

Tavoite

Koulutuksessa opit OneNoten peruskäytön. OneNote-muistikirjassa voit tallentaa ja kerätä muistiinpanot ja taustatiedot yhteen paikkaan. Automaattisen tallennuksen ja tehokkaan hakutoiminnon avulla tiedot kulkevat aina mukanasi ja löytyvät nopeasti. Opit myös jakamaan muistikirjoja ja näin eri paikoissa sijaitsevat tiimijäsenet voivat tarkastella ja muokata tietoja jopa samanaikaisesti.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat tutustua muistiinpanojen tekoon ja käyttöön.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytetään OneNoten uusinta versiota, koulutus soveltuu käyttäjille, joilla OneNote on käytössä Teamsin tai selaimen kautta tai asennettuna työpöytäsovellukseksi Windows- tai Mac-ympäristöissä.

 

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   13.8.2024 13:00
Päättyy:   13.8.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/