Tapahtuman oletuskuva

Power BI 5 – Python-visualisoinnit

29.5.2024 09:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n vuosilisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Tiivistelmä

Visualisoinnit vaativat joskus edistyneempää data-analytiikkaa kuin se, mitä Power BI tarjoaa. Power BI -visualisoinneissa ja analytiikassa käytetäänkin Python-ohjelmointikieltä, sillä Power BI tukee useita Pythonin ohjelmakirjastoista, kuten numpy, pandas, matplotlib, seaborn, scikit-learn, scipy ja statsmodels. Tässä koulutuksessa opit Pythonin perusteet ja Python-ohjelmointikielen käytön Power BI:n visualisoinneissa ja analytiikassa.

Tavoite

Koulutuksessa tutustut tehokkaaseen Python-ohjelmointikieleen Power BI -ympäristössä. Opit määrittämään Python-ympäristön käyttöön Power BI -ohjelmassa sekä tekemään yksinkertaista data-analytiikkaa ja näyttäviä visualisointeja.

Kenelle

Koulutus soveltuu niille, jotka osaavat Power BI:n peruskäytön ja haluavat syventää ohjelman käyttöä. Toivomme osallistujilta Power BI:n peruskäytön hallintaa, mutta Python-kielen osaamista ei edellytetä.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytämme Power BI Desktop -ohjelman uusinta versiota ja Anaconda-kehitysympäristöön kuuluvaa selainpohjaista Jupyter Notebookia sekä WinPython ympäristön viimeisintä versiota. Suosittelemme lataamaan sovellukset ennen koulutuksen alkua.

Lue ilmoittautumisohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   29.5.2024 09:00
Päättyy:   29.5.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/