Tapahtuman oletuskuva

Tekoälykuvat Copilotissa ja ChatGPT:ssä (DALL-E)

6.11.2024 13:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Molemmat ChatGPT ja Copilot osaavat luoda upeita kuvia käyttäen DALL-E tekoälyä. Hyvien kuvien luominen ei ole vaikeaa, mutta vaatii hieman osaamista, että voit luoda juuri oikeanlaisia kuvia käyttötarkoituksiisi.

Tavoite

Oppia luomaan visuaalisesti vaikuttavia kuvia tekoälyn avulla. Kurssi käsittelee DALL-E:n hyödyntämistä kuvien luomisessa, taidetyylien jäljittelyssä ja realististen valokuvien tuottamisessa.Kurssin tavoitteena on opettaa osallistujat ymmärtämään DALL-E:n toimintaperiaatteet ja käyttömahdollisuudet kuvien luomisessa. Osallistujat oppivat luomaan erilaisia kuvatyylejä, jäljittelemään taidetyylejä ja tuottamaan realistisia valokuvia tekoälyn avulla.

Kenelle

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia luomaan tekoälyllä parempia ja yhdenmukaisia kuvia. Kurssi on suunnattu kaikille tekoälystä ja visuaalisesta ilmaisusta kiinnostuneille. Aiempi kokemus tekoälyteknologioiden kanssa ei ole välttämätöntä, mutta perustaidot digitaalisessa kuvankäsittelyssä ovat hyödyksi.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytetään DALL-E:n viimeisintä Copilotin ja ChatGPT:n kautta saatavilla olevaa versiota.

 

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

 

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   6.11.2024 13:00
Päättyy:   6.11.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/