Tapahtuman oletuskuva

Videoiden ja äänitiedostojen tekstittäminen tekoälyllä

9.10.2024 13:00

webinaari

Eduhousen koulutuksiin osallistujilta laskutetaan ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen yksi 50 €:n koulutuslisenssi, jolla saa osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluaa.

Saavutettavuusvaatimukset vaativat monia meistä tekstittämään videomme, tai ehkäpä haluat vain kasvattaa videoittesi yleisöä lisäämällä niihin tekstitykset. Oli syy mikä tahansa, tekstitys käsin on erittäin hidasta ja vaivalloista. Tässä koulutuksessa tutustumme automaattisempiin keinoihin tekstittää videoita.

Tavoite

Tämä kurssi kattaa kaiken tekstityksen perusteista ja saavutettavuudesta, tekoälypohjaisiin työkaluihin ja tekstitystiedostojen luomiseen. Kurssin tavoite on oppia ymmärtämään tekstityksen merkitys ja perusteet sekä sen rooli saavutettavuudessa, sekä oppia luomaan tekstitystiedostoja käyttäen nettipalveluita tai omalla tietokoneella pyörivää tekstityssovellusta. Lisäksi tutustumme siihen, miten voit lisätä tekstityksen videoihin eri tavoin

Kenelle

Kurssi on suunnattu kaikille videosisältöä tekeville, esimerkiksi video- ja podcast-tuottajille, opettajille, markkinoijille ja kaikille muillekin, jotka haluavat tehdä sisällöstään saavutettavampaa ja ymmärrettävämpää laajemmalle yleisölle, ja tutustua siihen, miten tekoäly voi auttaa tämän kanssa.

Ohjelmaversio

Kurssilla esitellään OpenAI Whisperin käyttö tekstityksessä käyttäen www-palveluita tai Pinokio-sovellusta, sekä Handbrake ja Capcut tekstityksen lisäämiseen videoihin. Osallistujilta ei edellytetä aiempaa kokemusta näistä ohjelmista.

 

Lue ilmoittautumisen ohjeet ennen kuin ilmoittaudut koulutukseen.

 

Ilmoittaudu

 

Ajankohta

Alkaa:   9.10.2024 13:00
Päättyy:   9.10.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Eduhouse

https://trainings.eduhouse.fi/